30 de novembre 2023

PATIM, PATAM, PATUM ... 01/12/23

 Hola a tothom, tornem a ser aquí per explicar-vos que ens ho hem passat molt bé amb el conte del "Patufet".

Tot va començar un matí que vam pujar a dibuixar a les pissarres del pati de l'hort. No vam dibuixar perquè ens vam trobar una SORPRESA ! 😯😯😯😯

Hi havia un Patufet molt petitó sota una col.






Així que hem fet moltes activitats amb aquest Patufet. Hem explicat el conte, hem vist contes del Patufet i, fins i tot, ens hem convertit en Patufets. 









La col té unes fulles molt grans al voltant del cabdell. Les vam arrencar per tocar-les, olorar-les i un dia les vam utilitzar per estampar amb pintura. 

També hem fet la nostra col de paper per amagar-hi un Patufet. Ens ha donat molta feina, però ens agraden molt les nostres cols.





Hem descobert el safrà. És ben vermell i no sabíem que barrejant-lo amb aigua pintaria de color groc.









ENGLISH TIME

Aquests dies hem escoltat i representat el conte "The little red riding hood", mireu quins artistes! 

Granny, Big Bad Wolf, Little Red Riding Hood, Daddy and Mummy.





Arrel d'aquest conte hem treballat els colors red and blue. Segur que heu sentit als Esquirols cantar la cançó: 🎵 This is red, this is blue, they are my favorite rainbow colors... 🎵 




Gràcies al conte "The little red riding hood" també hem treballat les parts de la cara amb un memory game molt divertit!


Do you want to play at home? 

CLICK HERE 👉 MEMORY GAME: PARTS OF THE FACE 👈





A les estones de música hem apès a diferenciar entre el so i el silenci. Hem tocat instruments que fan so i hem après a fer silenci amb aquest cançó que tant ens agrada. 


Image



Image


Hem acabat el Patufet compartint una bona estona amb les  famílies. Esperem que us hagi agradat la nostra versió del conte!

Fins aviat!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada