06 de març 2024

ENS SUBMERGIM AL FONS MARÍ 06.03.2024

Us volem explicar què estem fent aquests dies.

Vam començar a investigar com és el FONS MARÍ quan els ELEFANTS ens van convidar a participar en el seu projecte. Vam conèixer la MARINA i en RUFUS,  uns submarinistes coneixedors del mar, dels animals marins i totes les espècies de plantes que viuen als mars i oceans. Així que ens vam animar a aprendre moltes coses sobre aquest tema.






Hem pogut mirar  i escoltar contes del mar, hem jugat amb animals marins i els hem fet servir per classificar, fer seriacions, comptar ... i també ens han servit de model per fer les nostres creacions amb pintura, aquarel·les i colors.












Ja veieu que estem aprenent a fer traços ondulats com les onades del mar. Si en teniu ganes podeu practicar a casa també.



Vam tenir la sort de poder anar a l'AQUÀRIUM de Barcelona i veure de veritat alguns d'aquests animals i plantes aquàtiques.







ENGLISH TIME

Cada matí cantem la cançó de "Baby shark" que us deixem aquí perquè canteu tots/es plegats/des!




Amb aquest nou projecte, hem conegut a un personatge... FINNY THE SHARK!

He is a baby shark who tells us about his adventures.



Hem vist moltes històries que ens han agradat molt, així que, com no podem escollir una, us deixem l'enllaç perquè pugueu veure-les totes:

👉 FINNY THE SHARK 👈


Gràcies a les seves aventures, també hem conegut el vocabulari dels diferents animals que viuen under the sea a través de diferents jocs.




Hem escoltat molts contes, ens encanta el de "Cat & Mouse - go under the sea" perquè amb aquest conte we learn the names of some sea creatures. Like a seahorse, a jellyfish, a turtle, an octopus, a baby shark, and a blue whale.





Un altre conte que ens ha agradat mooooolt ha estat un molt especial:

The Rainbow Fish. És una història molt bonica que ens parla de la importància de saber compartir i ens ha permès també conèixer molt vocabulari del mar, ja que el protagonista és un peix! Després d'escoltar-lo hem pintat amb aquarel·les el nostre rainbow fish i li hem enganxat un gomet molt especial.



That's all. We continue to learn and play a lot!  👋

És hora de fer música

Hem escoltat l'audició de "l'Aquarium de Saint-Säens" i l'hem estat representant amb el material elàstic. Us deixem algunes fotografies de la sessió i la musicografia. 






També hem cantat la cançó a la vora de la mar hi ha una tortuga i amb instruments de fusta els hem tocat quan la cançó deia: picotava, picotava...Ho hem fet amb diferents ritmes: ràpid, lent, fort i fluix.









També hem après la cançó d'un peixet en el fons de l'estany i hem fet la mímica .


De tots els animals marins, n'hem escollit per saber-ne més. Sabeu quins són?




Doncs sí, hem triat el tauró i la tortuga marina. Hem tingut feina fent aquests que us hem ensenyat.
Ara buscarem informació per conèixer millor aquests dos animals.





Ens podeu ajudar buscant imatges, contes o tot el que penseu que ens pot servir per aprendre més.

Ja us arribarà molta més informació quan els ESQUIROLS us expliquin tot el que sabran dels taurons i les tortugues.

Fins aviat!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada